Planificarea evenimentelor necesită abilități impecabile de organizare, comunicare și planificare. Pentru a atrage atenția unui angajator, trebuie să oferi exemple de experiență anterioară și să detaliezi modalitățile prin care implicarea ta a condus direct la succesul evenimentului.

Mai jos vei găsi o scrisoare de intenție și un exemplu de CV pentru o poziție de organizator de eveniment.

Exemplu Scrisoare de intenție pentru organizator de evenimente


Adina Giurgiu

Strada Codrului 24, Arad

0734445555

adinag@yahoo.com

Stimate domnule/Stimată doamnă *Numele de familie*,

Vă scriu pentru că sunt foarte interesată de poziția de organizator de evenimente de la Universal Events. Am experiență în calitate de organizator de evenimente și investesc multă pasiune și mult devotament în acest job.

În calitate de coordonator de evenimente, am planificat și organizat efectiv peste o sută de evenimente corporative, de la întâlniri internaționale la evenimente la scară largă și evenimente de strângere de fonduri. Am supravegheat toate aspectele legate de planificarea evenimentelor pentru corporații. Această activitate variază de la găsirea unor locații adecvate la selectarea furnizorilor care își vor face publicitate prin intermediul materialelor tipărite, pe suport electronic și online.

Experiența mea privind managementul financiar și al contractelor este, de asemenea, în conformitate cu descrierea postului dumneavoastră. Ca organizator de evenimente am supravegheat o multitudine de evenimente extrem de variate, atât la scară largă, cât și la scară redusă. Am identificat surse auxiliare de venituri și diferite oportunități de economisire a costurilor pentru clienții cu bugete limitate.

Sunt recunoscută pentru capacitatea mea de a rămâne în parametrii bugetelor clienților mei, asigurându-le astfel satisfacția inclusiv din acest punct de vedere.

Mi-ar plăcea să putem dezvolta această discuție.

Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordate.

Cu sinceritate,
Adina Giurgiu


Mai jos este un exemplu de CV pentru un organizator de evenimente care poate fi adaptat pentru a se potrivi cerintelor actuale.

Exemplu de CV pentru un organizator de evenimente

Adina Giurgiu

Strada Codrului 24, Arad

0734445555

adinag@yahoo.com

REZUMAT

Organizator de evenimente dedicat și cu o experiență de peste opt ani în planificarea și organizarea întâlnirilor și evenimentelor. Expert în selectarea și transformarea locațiilor pentru a satisface nevoile clienților. Pregătit pentru dezvoltarea relațiilor puternice cu furnizorii de calitate. Capacitate dovedită de a gestiona orare, de a respecta termene-limită și de a orchestra evenimente de înaltă calitate.

EXPERIENȚĂ

Coordonator Eveniment SeniorEvenimente Profesionale, Arad

Iulie 20XX

Direcționarea, planificarea și desfășurarea evenimentelor corporative (inclusiv întâlniri și strângeri de fonduri) pentru o prestigioasă listă de clienți corporativi
Servirea drept contact principal pentru toți furnizorii
Menținerea relațiilor cu numeroși furnizori internaționali pentru a ajuta companiile să planifice evenimente
Gestionarea bugetelor de până la 100.000 RON pentru evenimente la scară largă.

Coordonator de evenimentEvent Management Solutions, Arad

Iunie 20XX – iulie 20XX

Planificarea și executarea evenimentelor, fără probleme: atât a celor profesionale (de exemplu, conferințe și întâlniri), cât și a celor sociale (de exemplu, nunți și petreceri de aniversare) pentru o serie de clienți.
Gestionarea bugetelor de până la 30.000 RON pentru evenimente cu până la 500 de participanți.
Supravegherea unei echipe de furnizori și contribuitori la eveniment, inclusiv artiști, fotografi, furnizori de catering și tehnicieni AV.

Asistent Evenimente specialeGrupul BBB, Arad

Mai 20XX – mai 20XX

Coordonarea colectării de fonduri și a donatorilor pentru o organizație nonprofit care promovează și vinde opere de artă pentru tineri.
Organizarea a două evenimente de strângeri de fonduri anuale și servirea drept contact principal pentru toți vânzătorii
Dezvoltarea unor campanii eficiente pe rețelele sociale și a unor campanii publicitare radio și tipărite pentru a promova evenimente.

Recunoscută de directorul executiv pentru creșterea participării la fonduri cu 25%.


EDUCAȚIE


Licențiată în Marketing

Universitatea XYZ, iunie 20XX

AFILIERI PROFESIONALE

ISES (Societatea Internațională Specială de Evenimente), Membru
Asociația Planificatorului de Evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*