Următoarele sunt un exemplu de scrisoare de intenție și un CV pentru un Freelancer. Ca Freelancer, persoana respectivă dorește să atragă clienții printr-o prezentare atractivă a abilităților sale.


Exemplu de scrisoare de intenție

Linia de subiect: Senior Writer – Gabriela Naum

Mesaj e-mail:

Stimate Director de Resurse umane,

Fostul meu editor, Paul Gheorghe, mi-a vorbit recent despre poziția de Senior Writer de pe site-ul XYZ și am fost încântată să aflu despre această oportunitate. Am petrecut ultimii 10 ani dezvoltând conținut premium, cu trafic ridicat pentru site-uri precum Mensmag.com și The Monday Morning Quarterback, pe care le-am fondat și le-am făcut să intre în top 10 site-uri sportive.

Paul mi-a spus că sunteți interesat să găsiți un  nou membru al echipei care poate duce site-ul XYZ la nivelul următor, care să lucreze și pe social media, și pentru optimizarea site-ului pentru căutare și unitatea textelor. Experiența mea este deosebit de utilă pentru atingerea acestor obiective.


Eu aș putea analiza traficul și aș putea crea conținutul pentru a atrage vizualizările de pagină. Conținutul meu pe Mensmag.com este în mod constant printre primele 10 cele mai citite articole de pe site și crearea și construirea The Monday Morning Quarterback m-a învățat cum să folosesc instrumentele de analiză pentru a urmări tendințele care pot să construiască o audiență. Am extins feed-ul Mensmag Sports Twitter de la 500 la 50.000 de fani, inclusiv nume mari din industrie, cum ar fi Joe Sportsguy și comentatorul ESPN.

Am crescut cota de piață în rândul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani și am câștigat premii Bloggie. Am experiență în a concepe și realiza site-uri extraordinare și în a le face să obțină atenția pe care o merită.

Mi-ar plăcea să vorbesc cu dumneavoastră despre poziția disponibilă și despre ceea ce aș putea aduce eu ca plusvaloare acestor proiecte. Am atașat CV-ul meu. Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordate.

Cu sinceritate,

Gabriela Naum

Gabriela Naum

Strada Rozelor 67, Deva

074555555

gabrielan@yahoo.com

Exemplu de CV de Freelancer


Gabriela Naum

Strada Rozelor 67, Deva

074555555

gabrielan@yahoo.com


REZUMAT

Editor de știri, editor și manager social media cu peste 10 ani de experiență în conținut online cu CTR mare. Expert la nivel de analiză a traficului, crearea de conținut orientat și SEO. Zonele de interes includ fitness, fotbal și handbal.

EXPERIENȚĂ

Redactare

The Monday Morning Quarterback

www.mondaymorningqb.com
Redactor fondator al blogului câștigător al Bloggie, citat în Yahoo! Sport, Deadspin

Mensmag.com
Colaborator la secțiunile de sport, sănătate și nutriție. Conținut orientat pe baza analizei traficului, ceea ce duce la includerea frecventă în topul celor mai citite 10 articole de pe site.

Social Media Management:

Not an Ad Twitter
twitter.com/notanaddad
Creator și întreținător al “Not an Ad”, un feed satiric de pe Twitter care se concentrează pe reprezentările bărbaților în mass-media. 100.000 de adepți din august, 20XX.

Mensmag.com Sport
facebook.com/mensmagsports
Mensmag a crescut de la 500 la 50.000 de adepți pe Facebook.

EDUCAȚIE

Licențiată în literatura engleză

Facultatea CX, Arad


Aceste exemple sunt furnizate doar pentru îndrumare. Informațiile oferite nu sunt garantate în privința exactității sau legalității lor. Editează CV-ul conform experiențelor și abilităților tale, pentru a avea o șansă reală la un interviu. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*