Există multe formate și tipuri diferite de CV-uri care se pot utiliza și pe care le poți alege. Tipul de loc de muncă pentru care aplici, nivelul de experiență și competențele pe care le ai, care te diferențiază de candidatul tipic, vor influența modul în care îți editezi CV-ul.

Următorul este un exemplu de CV pentru un post din cadrul Serviciului Clienți. Acest CV conține secțiuni privind experiența, educația, certificările și limbile străine cunoscute.

Deoarece piața muncii este atât de competitivă, este important ca fiecare contact cu potențialul angajator să se evidențieze într-un mod pozitiv. Cel mai adesea, prima impresie pe care o faci este prin CV-ul tău. Angajatorii ar putea avea nevoie să evalueze sute de CV-uri pentru fiecare poziție deschisă și includerea unui profil al CV-ului poate fi exact ceea ce trebuie să faci pentru a fi selectat pentru un prim interviu.

Includerea unui profil ca primă secțiune a CV-ului oferă o oportunitate excelentă de a atrage atenția managerului și de a-ți evidenția aptitudinile, experiențele și recunoașterile oficiale care te fac candidatul ideal pentru această poziție. Este prima ocazie de a-i face să-și dorească să afle mai multe despre ceea ce poți aduce ca beneficii pentru compania lor.

Exemplu de CV pentru Serviciul Clienți

Otilia Manu

Strada Rozelor 33, Oradea

074445647

oti@gmail.com

Profil

Profesionist bilingv, premiat pentru servicii pentru clienți, cu puternice abilități de comunicare scrisă și orală. Pregătit și cu experiență în rezolvarea plângerilor clienților și promovarea soluționării conflictelor.

EXPERIENȚĂ

Reprezentant vânzări, ABC Retail Store
Septembrie 20XX – prezent, Oradea

Am oferit suport, alături de o atenție pozitivă și individuală, pentru sute de clienți în fiecare săptămână.
Am fost nominalizat „Angajatul lunii” de trei ori, pentru atitudine excelentă și abilități deosebite dovedite în serviciile pentru clienți.

Hostess, Restaurant L’Amour

Septembrie 20XX – august 20XX, Oradea


Așezarea și întâmpinarea oaspeților, asigurând confortul și satisfacția fiecăruia
Stabilirea rezervărilor la telefon, menținerea unei comunicări clare și pozitive


Profesor suplinitor, școala XYZ
Noiembrie 20XX – iulie 20XX, Oradea

Dezvoltarea și predarea lecțiilor elevilor din clasa a VI-a pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare scrisă și verbală
Premiul „Profesorul lunii” pentru planificarea lecției creative și abilitățile de rezolvare a problemelor

EDUCAȚIE

Facultatea ABC, Oradea
Licențiată în Litere

Certificări

– Primul ajutor și certificarea CPR/AED, mai 20XX
– Certificarea de mediere și de rezolvare a conflictelor, octombrie 20XX

Limbi străine

– Fluentă în engleză și spaniolă

Aceste exemple sunt furnizate doar pentru îndrumare. Documentele trebuie să fie editate pentru a se potrivi situației tale personale. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*