Dacă aplici pentru un loc de muncă de bucătar, aplicația ta ar trebui să sublinieze experiența în serviciile alimentare, cu acreditări și educație. În CV-ul tau și în scrisoarea de intenție, este de asemenea o idee bună să evidențiezi abilitățile legate de gătit, cum ar fi atenția la detalii, la clienți, adaptabilitatea și multe altele.

Mai jos, vei găsi un exemplu de CV al unui bucătar și o scrisoare de intenție.

Utilizeaza aceste două documente pentru a te inspira în timp ce editezi propriul CV și scrisoare de intenție.

Exemplu Scrisoare de intenție

Samuel Vadu

Strada Nisipului 90, Craiova

0744456245

samuelvadu@gmail.com

Stimate domnule / doamna *Numele de familie*,

Aplic pentru funcția de bucătar la Spitalul XYZ. Specificați că doriti pe cineva cu experiență de gătit și abilități de servicii pentru clienți. Competențele și experiența mea mă fac un candidat ideal pentru această poziție.

Am lucrat în industria culinară timp de șapte ani. În ultimii trei ani, am servit ca bucătar la XYZ Diner. Prin urmare, sunt obisnuit să mă pregătesc rapid și eficient – o abilitate necesară într-o cantină de spital ocupată.

De asemenea, am servit în alte restaurante; Am petrecut trei ani ca bucătar la restaurantul fast-food XYZ. Aș fi confortabil să efectuez o varietate de sarcini în cantină.

Menționați că solicitanții trebuie să aibă abilități puternice pentru serviciile clienților. În calitate de bucătar, interacționez constant cu clienții; Servesc clienții care stau la bar și știu cum să mențin un raport pozitiv cu ei.


De fapt, am primit premiul pentru “Angajatul lunii” de patru ori la XYZ Diner, datorită în mare parte abilităților mele de servicii clienți.

Sunt convins că experiența și abilitățile mele mă vor face un membru valoros al echipei culinare a Spitalului XYZ. Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul și atenția acordată.

Cu sinceritate,

Samuel Vadu

Exemplu de CV bucătar


Acest CV include experiența de lucru în industria alimentară, chiar si experiențe de lucru care nu implică neapărat gătit.

Reține modul în care acest CV cuantifică informațiile ori de câte ori este posibil. Utilizarea numerelor – cum ar fi clienții deserviți, persoanele supravegheate, orele de pregătire etc. – te ajută să clarifici realizările tale potențialilor angajatori. Acest CV nu include o secțiune sumară sau o secțiune de competențe, dar acestea sunt două secțiuni opționale pe care le poți lua în considerare pentru a le înscrie în CV. Iată mai multe informații despre modul de scriere a unui CV.

Samuel Vadu

Strada Nisipului 90, Craiova

0744456245

samuelvadu@gmail.com

Experienţă

Bucătar, XYZ Diner, Craiova
Iunie 20XX-prezent


Servirea zilnica a unui mic dejun, unui prânz și unei cine la peste 200 de clienți
Dezvoltarea unei noi rețete pentru sandwich-ul de mic dejun; a devenit unul dintre cele mai populare elemente de meniu
Angajatul lunii de patru ori datorită serviciului pentru clienți și abilităților culinare


Line Cook, Restaurantul Fast Food XYZ, Craiova

20XX-20XX septembrie

Pregătirea mâncărurilor  pentru clienți în mod eficient și în timp util
Urmarirea rețetelor și specificațiilor de prezentare stabilite de managementul restaurantului
Curățarea stației și întreținerea în conformitate cu cele mai recente standarde de igienă

 

Spălator de vase, XYZ College Cafeteria, Craiova
20 septembrie – 20 septembrie


Responsabil pentru asigurarea unei spălări eficiente a veselei pentru a garanta serviciul clienți în timp util
Instruirea a cincisprezece angajați pe tehnici de operare pentru spălarea echipamentelor
Efectuarea lucrărilor de pregătire (tăierea, asamblarea sandwich-urilor) atunci când bucătarii aveau nevoie de asistență


Educaţie

Liceul Tehnic XCV, 20 mai
Certificat în Arte culinare

Peste 200 de ore de pregătire pe teme variind de la abilitățile de bază de gătit la planificarea meniurilor până la igiena și siguranța bucătăriei

Pentru a maximiza sansele la un interviu, foloseste acest exemplu atunci când scrii CV-uri, pentru a te asigura că cererea ta va fi remarcabilă. Succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*