Următorul este un exemplu de CV pentru un dezvoltator web. CV-ul include o sinteză a experienței și abilităților acestuia.

Exemplu de CV pentru Web Developer

Cristina Pescar
Strada Lalelelor 23, București
0723456789

cristina.pescar@gmail.com

WEB DEVELOPER

Dezvoltator web premiat, cu mai mult de 10 ani de experiență. Competențele mele includ dezvoltarea HTML, CSS, LAMP și design grafic. De asemenea, am experiență în SEO și publicitate online.


Experiență


ABC Training, București, 20 noiembrie-prezent
Instructor TehnicProgramator Curriculum – Trainer Corporate

Antrenor corporativ pentru clienții premium ai ABC, inclusiv ABC Bank și ABC School.
Instructor tehnic pentru programul de dezvoltare web al site-ului ABC.
Încheierea unui contract pentru a preda programarea de dezvoltare web și editarea video la Universitatea de Stat și Liceul de Informatică Tudor Vianu.

Smith Business School, București, 20 octombrie-20 noiembrie
Instructor Tehnic – Programator de Curriculum – Manager de Proiect

Instructor tehnic la cursul de programare, inclusiv module de HTML, ASP, Visual Basic, Access Database, Oracle Database, SQL Server, Cold Fusion, Java Script, Java și grafică.
Dezvoltator de curriculum pentru cursul de programare, responsabilitățile incluzând: dezvoltarea cursurilor, pregătirea acestora și conceperea exercițiilor de aplicații practice pentru dezvoltarea web.
Manager de proiecte de internship pentru studenții cursului de programare. Punct unic de contact pentru corporațiile locale și organizațiile non-profit care oferă stagii pentru studenții Smith.


Compania Web Inc., București, februarie 20XX-septembrie 20XX
Web Developer – Graphic Designer – Manager de proiect

Aplicarea tranziției celor 58 de comunități online de la un mediu UNIX la NT, urmând investiția de 100 milioane USD a Microsoft. Aplicațiile dezvoltate au folosit puterea IIS, ASP, VB, SQL Server, COM, ADO și a tehnologiilor Microsoft asociate.
Planificarea, conceperea, lansarea și gestionarea site-urilor web corporative pentru clienți web premium, cu un accent puternic pe design – centrat pe UX, pe standarde de utilizare și pe factori de testare umană.

Premiul intern pentru activități remarcabile pe mai multe site-uri ale clienților.

Educație

Universitatea XYZ
Licențiată în Informatică, 20XX
Magna cum laude

Pentru a maximiza șansele la un interviu, folosește acest exemplu atunci când scrii CV-uri, pentru a te asigura că cererea ta va fi într-adevăr remarcată. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*