Aplici pentru un post de logoped? Iată un exemplu de scrisoare de intenție pentru un logoped pe care o poți folosi pentru a te inspira pentru propriile scrisori de intenție. De asemenea, vezi cum arată un CV structurat pe educație, experiență, licențe și certificări.

Atunci când scrii materialele pentru aplicații, asigură-te că incluzi abilitățile principale pe care le caută angajatorii atunci când deschid posturi de logopezi.

Acordă-ți timp pentru a formula cât mai atractiv CV-ul. Cu cât ești mai aproape de cerințe, cu atât ai mai multe șanse să obții interviul.

CV exemplu pentru Logoped

Camelia Roman

Strada Bucur 78, București

073434343

camelia.bucur@gmail.com

Stimate domnule/Stimată doamnă *Prenume Nume*,

Aș dori să-mi exprim interesul față de poziția de logoped la Școala Generală ABC, așa cum este prezentată pe pagina web a Asociației de Logopezi. În această primăvară voi absolvi studiile de masterat cu tema Patologia și audiologia discursului, la Universitatea XYZ. În timpul studiilor universitare și postuniversitare, am avut ocazii multiple de a lucra cu copii din clasele primare și gimnaziale cu o diversitate de tulburări de comunicare, în special cu tulburări din spectrul autismului. Cred că experiența și abilitățile mele vor face diferența pentru școala dumneavoastră.

Am o vastă experiență în lucrul cu copiii cu probleme lingvistice. Ca intern la școala elementară, am dezvoltat și condus sesiuni săptămânale cu studenți cu probleme lingvistice. De asemenea, am avut activități la Centrul de discuții București, unde am desfășurat sesiuni de terapie de grup dedicate copiilor de școală primară cu tulburări de spectru autist. Deoarece patologul de la Școala Elementară ABC trebuie să efectueze sesiuni de terapie individuală și de grup, turele mele m-au pregătit bine pentru această poziție.

Lista dumneavoastră de locuri de muncă prevede că logopedul trebuie, de asemenea, să colaboreze îndeaproape cu administratorii, profesorii și părinții. Cred cu tărie în importanța comunicării dintre personalul școlii și părinți, esențială pentru dezvoltarea abilităților elevilor. La Centrul București am dezvoltat și condus ateliere săptămânale pentru părinți, îngrijitori și profesori despre tulburările de vorbire și strategiile de dezvoltare a competențelor. Aceste ateliere mi-au oferit o experiență valoroasă despre cum să comunic cel mai bine cu cei implicați în viața studenților mei și mi-ar plăcea să folosesc aceste abilități la ABC.

Sunt încrezătoare că experiența mea practică și comunicarea cu personalul școlii și părinții ar fi un avantaj pentru Școala Elementară ABC. Atașez acestei scrisori de intenție CV-ul meu. Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul și atenția acordate.

Cu sinceritate,

Camelia Roman

Exemplu de CV pentru Logoped


Camelia Roman

Strada Bucur 78, București

073434343

camelia.bucur@gmail.com

EDUCAȚIE


Master în Științe Sociale, specializare în Patologia Limbajului,

Universitatea XYZ, mai 20XX

Certificare ASHA în discursul lingvistic
Licențiată la Universitatea XYZ în Patologia limbajului

EXPERIENȚĂ

Logoped, Centrul Sunetului, București, 20XX – prezent

Dezvoltarea și implementarea terapiei individualizate și de grup pentru copii preșcolari, copii din ciclul gimnazial și liceeni cu întârzieri de limbaj, tulburări de articulare și tulburări de spectru autist
Comunicare în mod regulat cu părinții, profesorii și furnizorii de servicii pentru a oferi o rețea de strategie și de sprijin
Dezvoltarea și conducerea unor ateliere menite să educe participanții (părinți, îngrijitori, profesori) privind tulburările de vorbire, impactul asupra cadrelor universitare și comportamentul social și strategiile de dezvoltare a competențelor


Intern, Clinica XYZ pentru servicii de vorbire, limbaj și audiere, București, 20XX

Evaluarea și tratarea pacienților cu deficiențe de limbaj, cunoaștere și disfagie
Ateliere de grup facilitate pentru părinți și persoanele care îi îngrijesc pe o multitudine de subiecte, inclusiv interacțiunea socială și performanța academică


Intern, Școala generală ABC, București, 20XX

Sesiuni dezvoltate și conduse cu copii cu dizabilități lingvistice și cu dificultăți de învățare

Participarea la întâlniri ale personalului cu părinții, profesorii, administratorii și colegii pentru a evalua progresul elevilor
Observarea și asistarea elevilor cu handicap grav

CERTIFICARE

Membru, Asociația Națională de Discurs și Audiere a Studenților

CPR/AED și certificarea primului ajutor
Limbajul semnelor (intermediar)
Limba spaniolă, nivel avansat

VOLUNTARIAT

Logoped la Centrul de copii CBA

20XX – prezent

Peste 100 de ore ca logoped pentru copiii centrului

Finalizarea cursurilor de formare, inclusiv șase ore de ateliere despre dizabilități de învățare


Pentru a-ți maximiza șansele la un interviu, folosește aceste exemple atunci când îți redactezi CV-urile și scrisorile de intenție, pentru a te asigura că cererea ta va fi într-adevăr remarcabilă. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*