Următorul este un exemplu de CV pentru un loc de muncă în construcții. Atunci când scrii un CV pentru un astfel de post, este important să folosești expresii și cuvinte-cheie specifice industriei, pe care și angajatorii le folosesc în reclamele lor privind acele locuri de muncă.

Acest lucru se datorează faptului că mulți angajatori folosesc sisteme automate de urmărire a candidaților, care sunt programate să acorde prioritate celor care includ cuvinte-cheie specifice:

Pentru managerii de construcții/supervizori:

managementul construcțiilor, managementul proiectului, inspecție, controlul calității, planificare, supraveghere, supravegherea șantierului, planuri, raportare, gestionarea timpului, contractare, estimare, materiale periculoase, coduri electrice și coduri de mediu.

Pentru comercianți în domeniul construcțiilor: montarea cărămizilor, tâmplărie, amestecarea cimentului, amestecarea betonului, instalații sanitare, instalații de gips carton, instalații electrice, refrigerare, tablă, aranjarea detaliilor.

Pentru construcții generale: exploatarea echipamentelor (buldozere, stivuitoare, escavatoare), măsurători, reglementări de siguranță, abilități cu ciocane, scule electrice, demolare, camioane.

Acest CV conține secțiuni privind experiența de muncă, educația și abilitățile. Acesta conține, de asemenea, un rezumat inițial, bogat în cuvinte-cheie (cunoscut și sub numele de profil de calificare), care servește imediat pentru a demonstra unui manager că respectivul candidat are calificările prezentate în anunțul de muncă. În cele din urmă, în secțiunea „Experiență”, se descriu proiectele-cheie și realizările care vor ajuta candidatul să se evidențieze în cadrul competiției.

Exemplu de CV pentru domeniul construcțiilor


Dumitru Titu

Strada Soldat Titieni 44, București

073344455

dumitrutitu@gmail.com


Rezumatul calificărilor

Tehnician de inginerie civilă orientat spre detaliu și termene-limită, specializat în CADD și Auto CAD pentru a facilita proiectarea în timp util a planurilor de construcție. Gestionarea meticuloasă a estimărilor bugetare și a responsabilităților legate de controlul costurilor, urmărind îndeaproape fazele proiectului pentru a asigura finalizarea în cadrul bugetelor și a timpului stabilit. Lider înnăscut, care inspiră productivitate maximă la locul de muncă prin comunicări deschise, construirea strategică a echipei, evaluarea proactivă a nevoilor și rezolvarea problemelor.

Experiență

Tehnician de inginerie civilă, B. Construction,
București
20XX – prezent

Responsabil pentru proiectarea și producerea planurilor de situri și planurilor preliminare pentru birouri comerciale, proiecte de retail și rezidențiale. Distribuirea, utilizarea și întreținerea materialelor (inclusiv materiale de construcție, mașini și unelte manuale) pentru o echipă de până la 20 de lucrători. Păstrarea zonelor de lucru de până la 60.000 de metri pătrați sigure și curate.

Proiecte-cheie:
Red Shopping Mall (56.000 de metri pătrați, cu buget de 24,9 milioane de euro): proiecte de construcție eficiente și procese verificate, pentru a asigura execuția la timp a unui mall cu șapte etaje.
Complexul Sunnyside (10.322 de metri pătrați, buget de 7,8 milioane USD): proiectarea și planificarea echipei de proiectare a complexului de apartamente cu 12 unități.

Inginer civil, Mistrals Group
New York, NY
20XX – 20XX

Responsabil cu planificarea, analiza costurilor, cererile de aprobare preliminară, proiectarea și elaborarea planurilor de amplasament
Construirea în bugetul inițial a unui complex de locuințe și reducerea costurilor cu 14%
Implicat în toate etapele de proiectare și construcție a mai mult de 10 proiecte de vânzare cu amănuntul, printre care: Complexul Mărului (București), spațiu comercial (Cluj) și Complexul Mărgărit (Ploiești)
Promovat în mod constant, în calitate de coordonator al site-ului, pentru asumarea responsabilităților tehnice ale inginerului civil


Solicitant/Coordonator de lucrări la locul de muncă, Construcția Fati Center
București
19XX – 20XX

Efectuarea sondajelor de teren pentru zeci de situri, atât private, cât și publice. Elaborarea a zeci de proiecte de îmbunătățire a birourilor și a vânzărilor cu amănuntul.
Responsabil de pregătirea și planificarea activității unei echipe de peste 20 de membri

Educație

Facultatea de Construcții, XYZ,
București
Certificat de inginerie civilă, 19XX

Aptitudini

Asistență tehnică de proiectare și proiectare (CADD) și Auto CAD
Experiență cu software-ul HTML și în web design
Cunoașterea standardelor și regulamentelor de siguranță ale șantierului OSHA
Limba engleză (nivel intermediar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*