În cadrul parcului de birouri West Gate din Capitală a fost realizată în premieră o nouă investiție. Este vorba de o unitate de cazare de patru stele, care vine în întâmpinarea nevoilor companiilor ce își au sediul în complex. Investiția se ridică la suma de 500.000 de euro, iar camerele au fost de curând inaugurate.

Comunitatea de business din parcul de afaceri West Gate Park din Capitală are la dispoziție o nouă facilitate. După o perioadă de probă de 8 luni, în cadrul complexului deținut de Genesis Company, a fost inaugurată o unitate de cazare de 4 stele. Ideea este implementată în premieră pe piața de birouri din România și are la bază o nevoie reală. Schimburile de experiență sau vizitele de afaceri, frecvente în rândul marilor companii, ridică automat nevoia de acomodare.

„Studio One – Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

În cadrul West Gate Business Park își au momentan sediul un număr mare de companii precum Société Générale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

Camerele de hotel sunt amenajate în locul camerelor din campus neocupate de studenți

Unitatea de cazare a fost amenajată la etajele unu și doi ale clădirii A2. Mai exact este vorba de 32 de camere care pot fi închiriate în regim hotelier. Acestea au făcut inițial parte din campusul privat West Gate Campus, însă nu au fost ocupate de studenți. Fiecare dintre acestea are dotări precum aer condiționat, internet, televizor, minibar, chicinetă, acces gratuit la parcare și servicii de pază. Ideea a fost foarte bine primită, camerele fiind momentan ocupate în proporție de 80%. Rezultatele obținute i-au motivat pe investitori să ia în calcul extinderea unității de cazare. Conform spuselor acestora, numărul camerelor puse la dispoziție s-ar putea dubla în viitorul apropiat.

„Unitatea de cazare a fost amenajată plecând de la cererea din partea companiilor, în spațiul neocupat de studenți. În privința dublării capacității, încă analizăm unde se va face această extindere, dacă în același spaţiu sau în altul”, au declarat reprezentanții companiei pentru Economica.net.

Parcul de birouri West Gate Business Park este situat în zona de vest a Bucureștiului, în cartierul Militari, în apropierea stației de metrou Preciziei. Complexul cuprinde 5 clădiri, 15.000 de spații verzi exterioare, cel mai mare campus privat din țară și oferă o serie de facilități și servicii precum: spații de parcare, spălătorie auto, un restaurant, trei localuri de tip fast-food, supermarket, club, spații destinate activităților sportive, săli de sport, parcare pentru biciclete, bibliotecă etc.

Sursa foto: Shutterstock

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*