Trăim în secolul vitezei, în care cuvântul de ordine este „acum‟ și în care nu avem nici măcar un minut de irosit. Ne dorim prea multe lucruri, vrem să facem totul în cel mai scurt timp.

Iar în acest context, nu e de mirare că încercăm să găsim mereu acele soluții care să ne simplifice existența. Și pentru că vrem să îți dăm o mână de ajutor, ca să începi noul an cu spor, astăzi îți propunem cinci gadgeturi care îți vor ușura foarte mult viața de zi cu zi. Odată ce le vei descoperi, nu vei mai vrea să renunți la ele.

Robotul de aspirare inteligent

Când vine vorba de lista activităților casnice de care toată lumea vrea să scape, aspirarea casei este pe primele poziții.

Ce-i drept, nu-i deloc distractiv să scoți și să montezi aspiratorul, iar apoi să te deplasezi cu el prin tot spațiul (dacă e unul mare, cu atât mai rău), operațiune care poate dura și câteva ore. Iar partea frustrantă este că, uneori, se întâmplă să și ratezi locurile mai puțin accesibile.

Însă tehnologia ne-a salvat din nou odată cu apariția roboților de aspirare. Un astfel de gadget îți lasă locuința lună fără ca tu să depui vreun efort, înlocuind nu doar aspiratorul, ci și mătura și mopul, grație funcțiilor de curățare uscată și umedă. Cum funcționează? Acești roboți care au forma unui disc îți scanează camerele, făcând o hartă virtuală a spațiului. După ce adună toate datele, încep procesul de curățare, scăpându-te de această grijă.

Dispozitivul electronic pentru fumat

Petru adulții fumători, acele pauze de cinci minute în care se bucură de gustul de tutun adevărat se numără printre micile bucurii de zi cu zi. Sunt cel mai bun moment pentru relaxare, socializare cu prietenii sau colegii și reîncărcarea bateriilor. Și cum ar fi dacă ți-am spune că această experiență poate fi acum una și mai simplă?

Noul IQOS 3 este răspunsul pe care îl cauți. IQOS este un dispozitiv electronic care încălzește tutunul în loc să-l ardă, utilizând tehnologia HeatControl™. În acest fel, scapi de mirosul greu de tutun din haine și din păr, de scrum, și diminuezi cantitatea de substanțe nocive pe care o inhalezi odată cu fumul.

IQOS 3 folosește sistemul ProtectPlus™ și vine cu un upgrade în ceea ce privește designul și funcțiile dispozitivului: rezistență la șoc, durată mai lungă de viață a bateriei și lamelă de încălzire îmbunătățită.

Altfel spus, te vei bucura plăcerea tutunului, fără să îți mai faci probleme din cauza scrumului, a fumului sau a mirosurilor neplăcute.

Multicookerul

Ești pasionat de gătit, dar nu ai întotdeauna timp pentru a încerca toate rețetele pe care le descoperi? Poate că este momentul să încerci un multicooker.

Un gadget adorat de cei pasionați de gastronomie, multicookerul gătește în locul tău cam orice rețetă îți trece prin cap. Nu trebuie să supraveghezi preparatul, nu lasă pete de ulei și mâncare în toată bucătăria și nici nu trebuie să îți faci griji în privința mâncării, pentru că va ieși exact așa cum trebuie.

Tot ce ai de făcut este să pui ingredientele în multicooker, să adaugi condimentele (dacă e cazul), să selectezi timerul și funcția de gătit și să îți vezi de treburile tale. La final, te vei bucura de un preparat gustos, făcut exact cum trebuie. Simplu, nu-i așa?

Becul inteligent cu difuzor

Un bec, o boxă sau… amândouă? Becul cu difuzor este poate cel mai simpatic device pe care îl vei instala acasă.

Cu siguranță știi și tu cât de enervant este să nu poți controla intensitatea luminii din cameră. Însă acest bec inteligent, care are și o boxă inclusă în interiorul său, te ajută să controlezi din smartphone luminozitatea și volumul sunetului (da, poți asculta muzică la bec) din cameră.

În felul acesta, vei putea crea de fiecare dată un ambient excelent la tine acasă, folosind un dispozitiv cu două funcții.

Priza inteligentă wireless

Cum ar fi dacă ți-am spune că poți porni aparatul de cafea din pat, pentru ca latte-ul tău să fie gata când ajungi în bucătărie? Sau că poți găsi Xbox-ul gata pornit când ajungi acasă? Multe dintre device-urile din casa ta pot fi controlate din propriul smartphone cu ajutorul unei prize inteligente.

Un astfel de dispozitiv se conectează prin tehnologia wireless și poate fi configurat cu orice smartphone sau tabletă. Odată făcute legăturile, poți controla aparatele din casa ta în cel mai simplu mod. De exemplu, poți programa luminile să se aprindă la ora de trezire sau opri anumite electronice în cazul în care ai plecat de-acasă și ai uitat să faci asta.

Pe termen lung, toate aceste mici acțiuni te ajută să câștigi timp și să te organizezi mult mai eficient, simplificându-ți viața.

Sursa foto: Shutterstock.com

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*