Soliciți o funcție de analist în domeniul cercetării de piață? În scrisoarea ta de intenție vei dori să arăți foarte clar că ai abilitățile de cercetare și analitice solicitate și vei bifa, de asemenea, și alte cerințe necesare specialiștilor în cercetarea de piață.

Deoarece această poziție solicită analiza datelor pentru a găsi segmente de îmbunătățire, de la creșterea numărului de afișări ale anunțurilor până la conversiile de vânzări, este cu siguranță util să oferi exemple de cazuri concrete, dacă ai avut proiecte sau inițiative care au generat sau economisit bani.

De asemenea, scrisoarea ta de intenție ar trebui să exprime și faptul că ai experiența și abilitățile exacte prezentate în anunțul de angajare. Poți consulta mai jos un exemplu de scrisoare de intenție pentru o poziție de analist în domeniul cercetării de piață. De asemenea, am atașat și un CV rezonabil și mai multe resurse pentru candidații pentru această poziție.

Exemplu de scrisoare de intenție pentru poziția de Market Research Analyst

Ana Lujer
Bulevardul Primăverii 23, București
0745566709
analujer.cv@yahoo.com

Stimate Domnule Director de Resurse Umane,

Poziția postată pe LinkedIn, de Market Research Analyst, mi-a atras atenția. Sunt convinsă că experiența mea de conducere a mai multor grupuri de interese, evaluarea unor studii de cercetare de înaltă calitate și furnizarea de recomandări de afaceri rezonabile ar oferi o mare valoare și beneficii pentru organizația dvs.

Locurile mele de muncă diferite m-au învățat care este importanța dezvoltării și menținerii relațiilor profesionale. Pe parcursul oricărui studiu de cercetare de piață, este vital să existe o documentație adecvată. Părțile sunt interesate de rezultate exacte care vor contribui, în cele din urmă, la stimularea obiectivelor de afaceri și la focalizare.

Este prioritatea mea în fiecare studiu ca protocoalele să fie urmate pentru a ne asigura că rezultatul unei companii este unul care va contribui la creșterea profiturilor, vizibilității sau la realizarea oricărui obiectiv final stabilit.

Vă solicit câteva minute din timpul dumneavoastră ca să putem explora în continuare contribuția pe care o pot aduce organizației.

Vă rog să mă contactați la analujer.cv@yahoo.com sau 0745566709 pentru un interviu. Aștept cu nerăbdare să vă aud și apreciez oportunitatea de a aplica și de a fi luată în considerare pentru această poziție.

Cu sinceritate,
Ana Lujer

Exemplu de CV pentru Market Research Analyst

Ana Lujer
Bulevardul Primăverii 23, București
0745566709
analujer.cv@yahoo.com

Experiență

Market Research Analyst, compania XYZ, București
Aprilie 20XX – prezent

Analiza, interpretarea și sintetizarea surselor de cercetare.

Furnizarea recomandărilor privind modul de maximizare a oportunităților și a investițiilor pe baza rezultatelor cercetării.
Exprimarea în mod clar a ideilor, rezultatelor și recomandărilor, atât oral, cât și în scris, pentru colegi și management.
Desfășurarea focus group-urilor.


Analist al pieței, XXZ Creative Group, București
20 iunie 20XX – 20XX

Colectarea și interpretarea continuă a datelor privind concurența.
Colectarea și sintetizarea datelor demografice ale clienților, a celor privind preferințele și obiceiurile de cumpărare pentru a ajuta la dezvoltarea campaniilor de marketing și a materialelor de cercetare.
Analiza și raportarea rezultatelor cercetărilor către management săptămânal, lunar și trimestrial.
Crearea și actualizarea de prezentări de cercetare și materiale pentru toți participanții la ședințe.

Aptitudini

Certificat Cercetător Profesional, Asociația de Cercetare în Marketing, iunie 20XX
Fluentă în limba spaniolă

Educație

Licențiată în Marketing, Academia de Studii Economice, București
Mai 20XX
Magna cum laude

Pentru a-ți maximiza șansele la un interviu, folosește aceste exemple atunci când scrii CV-uri și scrisori de intenție pentru posturi de cercetare de piață, pentru a te asigura că cererea ta va fi cu adevărat remarcabilă. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*