Când soliciți un loc de muncă în domeniul finanțelor, asigură-te că urmezi instrucțiunile din anunțul pentru ocuparea postului. Dacă este necesară o scrisoare de intenție, îți recomandăm să o redactezi pe cea mai bună. Îți oferim un exemplu, pentru a te inspira. De asemenea, este util să examinezi exemplul de CV pentru a-ți evalua propria propunere.

Următoarea propunere reprezintă un exemplu de scrisoare de intenție pentru o poziție de Finanțe entry level.

Atunci când soliciți un loc de muncă entry level care nu necesită o experiență semnificativă, include informații despre cursurile pe care le-ai urmat, despre stagiile pe care le-ai făcut și despre cunoștințele despre finanțe pe care ți le-ai însușit în timpul facultății.

Este important să fii foarte clar în exprimare și să investești timp pentru a corespunde descrierii postului.
Analizează mai jos un exemplu de CV pentru o poziție financiară.

Exemplu de scrisoare de intenție – Finanțe entry level


Nicolae Stoica
Strada Nanu 45, București

0773456810

nicolae.stoica@gmail.com

Stimate domnule/Stimată doamnă *Numele de familie*,

Sunt foarte interesat de poziția entry level disponibilă la ABC Investment Partners. Recent am absolvit Colegiul Universitar XYZ și caut în mod activ locuri de muncă la firme din București.

Cursurile pe care le-am absolvit despre domeniul investițiilor, finanțe și afaceri mi-au oferit o bază solidă pe care intenționez să-mi construiesc cariera.

În timpul practicii universitare, m-am ocupat de bugete variate și am efectuat cercetări de piață în timp ce am avut numeroase îndatoriri administrative. Experiența mi-a permis să îmi însușesc abilități importante și să dezvolt încrederea necesară pentru a reuși într-un mediu competitiv.


Am anexat CV-ul pentru recenzie. Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordate.

Ar fi o plăcere să putem dezvolta discuția și aștept cu nerăbdare să vă aud în curând.

Cu sinceritate,
Nicolae Stoica

Exemplu de CV pentru Finanțe entry level

Nicolae Stoica
Strada Nanu 45, București

0773456810

nicolae.stoica@gmail.com

Sinteză

Analitic și orientat spre detalii profesionale. Pregătit pentru a excela într-o poziție dificilă de entry level în finanțe, ce necesită cunoașterea solidă a strategiilor de investiții și a piețelor financiare internaționale.

Educație

Academia de Studii Economice București, Secția Finanțe-Bănci
Licențiat în Administrarea Afacerilor

Liceul Economic Kretzulescu
Clasa de Intensiv Engleză

Experiențe importante

12/20XX – 6/20XX: Student Secția Finanțe-Bănci
Academia de Studii Economice, București
Am urmat cu succes și am absolvit un curs cuprinzător de studii în Administrarea Afacerilor și Finanțe, stabilind o bază solidă pentru o carieră de analist financiar. Cursurile relevante au inclus: Contabilitate financiară, Analiză financiară, Econometrie financiară I & II, Finanțe corporative, Prețul activelor și Macroeconomia I & II.

Structurarea, cercetarea și prezentarea studiilor de caz individuale și de grup privind structurile financiare corporative, stabilirea prețurilor la mărfuri și strategiile de tranzacționare. Practica la Frank Financial Services și Premium Tax Services.

1/20XX – prezent: Casier
BCR, București

Acumularea experienței practice în calitate de contabil pentru o entitate bancară cu o bună reputație, în paralel cu educația academică. Furnizarea de servicii clienților de primă clasă, la casierie; tranzacționarea în numerar cu 100% acuratețe și responsabilitate.

Competențe informatice

Microsoft Office Suite; Bloomberg, Sage 50 de contabilitate, SAS, QlikView, PrevisionEPM Raportare financiară, QuickBooks

Iată un exemplu de CV care poate da rezultate. Trimiterea unei scrisori de intenție prin e-mail în completarea acestuia este recomandată. Dacă trimiți totul prin e-mail, listează numele tău și postul pentru care aplici în linia de subiect a mesajului de e-mail:

Subiect: Finanțe entry level – Nicolae Stoica

Include datele tale de contact în semnătura din e-mail și nu enumera informațiile de contact ale angajatorului. Începe mesajul din e-mail cu un salut. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*