Când soliciți o poziție de recruiter, este deosebit de important să arăți că înțelegi procesul de angajare. Asta înseamnă crearea unui CV și a unei scrisori de intenție care să prezinte experiența anterioară de recrutare și succesul pe care l-ai facilitat companiilor în dezvoltarea personalului. Include toate datele pe care le ai pentru a-ți susține exemplele și fii pregătit să demonstrezi modul în care abilitățile tale au ajutat compania să facă bani și să-și construiască afacerea și reputația.

Amintește-ți că scrisoarea ta de intenție ar trebui să susțină CV-ul și să ofere detalii suplimentare pentru a atrage angajatorul să te apeleze pentru un interviu.

Încearcă să îl păstrezi succint, dar asigură-te că incluzi informații relevante pentru a-ți susține candidatura pentru poziția deschisă. De asemenea, străduiește-te să respecți exact instrucțiunile aplicației, inclusiv în privința documentelor solicitate. Aplică prin e-mail, dacă ți se solicită acest lucru.

Ai nevoie de ajutor pentru a începe? Mai jos găsești un model de scrisoare de intenție pentru un job de Recruiting Manager.

Exemplu de scrisoare de intenție pentru a completa CV-ul de Recruiting Manager


Maria Bal
Strada Lebedelor 34, Iași
0763467987

maria.bal@gmail.com

Stimate domnule/doamnă *Numele de familie*,

Aș dori să-mi exprim interesul față de poziția de Recruiting Manager, așa cum este prezentată pe CareerBuilder.com. Sunt încrezătoare că cei 10 ani de experiență în construirea de echipe de profesioniști pentru companiile Fortune 1000, precum și competențele mele puternice de comunicare mă recomandă drept candidatul ideal pentru această poziție.

În calitate de manager cu experiență în recrutare, am angajat peste 1.000 de solicitanți de posturi în zeci de departamente, la niveluri de la stagiari la management superior. De multe ori, am fost responsabilă de urmărirea grupurilor de solicitanți de până la 4.000 de candidați. Această experiență asociată cu mii de candidați mi-ar permite să recrutez și să gestionez cu succes solicitanții pentru compania dvs. în creștere.

Menționați în aplicația dumneavoastră de muncă faptul că sunteți în căutarea unui manager de recrutare capabil să dezvolte relații eficiente cu toate echipele interne, pentru a adapta strategiile de recrutare pentru fiecare departament și funcție în parte.

În calitate de recruiter timp de patru ani pentru compania IT XYZ, am fost responsabilă pentru colaborarea strânsă cu managerii din departamentele de dezvoltare, operațiuni, IT și resurse umane. Abilitățile mele de comunicare mi-au permis să înțeleg ce căutau acești manageri în cazul candidaților ideali. Prin comunicarea continuă cu acești manageri pe parcursul procesului de angajare, am angajat cu succes 400 de candidați și am sporit rata de reținere a angajaților cu 20%.

Sunt încrezătoare că anii de experiență în gestionarea unor mari grupuri de candidați, abilitățile mele puternice de comunicare și experiența mea dovedită de succesele obținute în ceea ce privește angajarea și reținerea angajaților mă fac un candidat puternic pentru funcția de Recruitment Manager la ABC Company. Am atașat CV-ul și sper că vom putea găsi timp pentru a dezvolta discuția. Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul și atenția acordată.

Cu sinceritate,

Prenume Nume de familie

Trimiterea unei scrisori de intenție prin e-mail


Dacă trimiți scrisoarea de intenție prin e-mail, listează numele și titlul poziției în căsuța de subiect a mesajului de e-mail.

Include informațiile tale de contact în semnătura ta de e-mail. Începe mesajul de e-mail cu o formulă de salut profesională. Iată un exemplu de scrisoare de intenție prin e-mail.

Subiect: Recruitment Manager – Maria Bal

Stimate domn / Stimată doamnă,

Vă scriu în legătură cu poziția de Recruiting Manager postată pe Monster.com. Cred că experiența de recruiter, precum și ultimii șase ani ca Recruitment Manager pentru companii de tehnologie în plină dezvoltare mă recomandă drept candidatul ideal pentru această poziție. Am dovedit abilități interpersonale și de comunicare ce mi-au permis să dezvolt echipe eficiente într-o varietate de departamente de tehnologie, inclusiv arhitectură, inginerie, IT, QC și cercetare și dezvoltare.

Ca Recruitment Manager pentru PQZ Enterprises, am angajat candidați pentru posturi în toate departamentele, la orice nivel, de la stagiari la management superior.

Am experiență în urmărirea a mii de aplicații ale candidaților. Sunt familiarizată cu sistemele de urmărire a aplicațiilor, iar strategiile de recrutare îmi vor permite să păstrez cei mai buni profesioniști pentru personalul dumneavoastră.

Aș aprecia ocazia de a mă întâlni cu dumneavoastră, pentru a discuta despre impactul pozitiv pe care l-aș putea avea asupra afacerii dumneavoastră prin capacitatea mea de a recruta persoanele potrivite pentru locurile de muncă potrivite. Am atașat acestui mesaj CV-ul meu și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordate.
Maria Bal

Maria Bal
0763467987

maria.bal@gmail.com

Exemplu de CV pentru Recruitment Manager


Când scrii un CV pentru o poziție de recrutare, este important să subliniezi înțelegerea procesului de angajare prin prezentarea experienței anterioare într-o manieră clară și concisă. Furnizează statistici de carieră în profilul CV-ului tău, pentru a atrage atenția asupra dedicării și familiarizării cu postul.

Următorul este un exemplu de CV pentru un astfel de post.

Maria Bal
Strada Lebedelor 34, Iași
0763467987

maria.bal@gmail.com

Recruitment Manager cu o experiență de 10 ani în administrarea bugetelor de recrutare de milioane de dolari, pentru a construi cu succes echipe de profesioniști, în special în domeniile IT și Tech. Dezvoltarea și implementarea unui sistem online de urmărire a candidaților, folosit pentru a angaja cu succes peste 800 de profesioniști. Creșterea ratei de retenție a angajaților angajați cu o medie de 20%.

Experiență

Senior Recruiter, companie de recrutare XYZ, iulie 20XX – prezent

Angajarea cu succes a peste 400 de profesioniști în industria Clean-Tech.
Menținerea relațiilor cu mai multe companii înscrise în Fortune 1000, ajutând fiecare companie să completeze zeci de poziții de conducere de nivel superior.
Asigurarea instruirii în domeniul coachingului și al conducerii a 20 de asistenți de recrutare și managementul clienților.

Manager de recrutare, compania IT, 20XX – 20XX

Recrutarea și angajarea pentru toate departamentele, inclusiv dezvoltare, operațiuni, IT și resurse umane.
Administrarea unui buget de recrutare de 500.000 de dolari, economii pentru companie de 10% din buget, prin strategii eficiente de publicitate.
Dezvoltarea și menținerea sistemului online de urmărire a aplicațiilor.
Realizarea prezentărilor de recrutare și a pachetelor de locuri de muncă pentru a atrage angajații ideali.

Educație

Licențiată în Științe Politice, Universitatea București
Magna cum laude

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*