Următorul exemplu este un CV potrivit pentru cineva care lucrează în industria asigurărilor de sănătate. Acest exemplu conține o sinteză, precum și secțiuni privind educația, ocuparea forței de muncă și abilitățile personale. O componentă-cheie este rezumatul general de la începutul CV-ului. O prezentare sumară este un paragraf concis care evidențiază ce te face un candidat ideal pentru o poziție anume. În cele din urmă, aceste detalii te disting de ceilalți competitori.

Laura Pruteanu

Bulevardul Soveja 34, Constanța

0727759494

laurapruteanu.cv@gmail.com

Prezentare generală sumară

Profesionist cu experiență medicală și cinci ani petrecuți în sectorul financiar privat. Ca profesionist financiar, sunt un adept al utilizării mai multor sisteme electronice de facturare și de gestionare a datelor, inclusiv cele mai actuale programe de asigurare. Posed abilități de comunicare premiate, pe care le folosesc pentru a obține cele mai importante detalii de la clienții și medicii cu care intru în contact.


Educație

Universitatea de Medicină, București
Licențiată în Medicină de Urgență


Liceul Mircea cel Bătrân, Constanța
Profil Real cu intensiv limba engleză

Experiență

Agent asigurări, 12/20XX – prezent
MetLife, Constanța

Estimarea, evaluarea și preluarea în asigurare a riscurilor specifice tipurilor de asigurări pe care societatea este autorizată să le încheie.

Contractarea, încheierea și reînnoirea contractelor de asigurare pentru asigurările autorizate, în limita competențelor stabilite de normele interne.


Analist al contului, 1/20XX – 11/20XX
Spitalul XYZ, Constanța

Analist al contului, 4/19XX – 12/20XX
Spitalul de copii XXY, Constanța

Facturarea solicitărilor prin SSI și procesarea respingerilor;

Audierea revendicărilor pentru toate conturile solicitate de mai mult de șase societăți de asigurare;
Raționalizarea sistemului spitalicesc de gestionare a înregistrărilor fizice, rezultând o integrare mai bună între înregistrările fizice și cele electronice.


Recunoaștere prin mai multe distincții locale și regionale pentru abilități excelente în domeniul serviciilor pentru clienți.

Competențe informatice

Experiență în Meditech, AHIN, Sistemul de facturare SSI, Norvell, Sistemul de date DMS DMS, Cadrul medical intern al FMI.

Exemplul este furnizat doar pentru îndrumare. Informațiile oferite nu sunt garantate pentru exactitate sau legalitate. Editează CV-ul conform experiențelor și abilităților tale, pentru a obține o șansă reală la un interviu. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*