Următorul exemplu este un CV cronologic. Acesta este un CV care arată istoricul tău de muncă în ordine cronologică inversă (adică începând mai întâi cu cel mai recent loc de muncă). Acest tip de CV îți oferă ocazia de a evidenția mai întâi talentele, abilitățile și expertiza.

Gabriel Popescu
Strada Pop 29, Constanța

074560394

gabrielpopescu83@yahoo.com

SINTEZĂ

Sunt un lider energic și motivat, cu o capacitate dovedită de a gestiona eficient atât personalul, cât și proiectele pe termen lung și pe termen scurt. Am, de asemenea, inițiativă și excelez în analiza produselor și a procedurilor pentru a genera noi idei care îmbunătățesc eficiența și calitatea producției. Am reputația de a fi extrem de adaptabil în circumstanțe de continuă schimbare și pot lucra excelent în echipă. Sunt, de asemenea, calificat în dezvoltarea și executarea planurilor strategice de afaceri atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru cele mari.


EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

Comfort, Inc., 20XX – prezent
Administrator

Gestionarea operațiunilor zilnice ale unei companii producătoare de spumă pentru izolații termice, în valoare de 1 milion USD.
Instruirea și supravegherea echipelor de lucru în găsirea unor tehnici de instalare mai eficientă a produselor, ceea ce duce la reducerea cu 20% a deșeurilor materiale și cu 43% a orelor de muncă.
Dezvoltarea cunoștințelor echipei de vânzări în domeniul științei clădirilor și al conservării energiei, pentru a oferi clienților informațiile necesare planificării cu succes și utilizării spumei cu pulverizare.
Dezvoltarea unei campanii de marketing eficiente și restructurarea/reducerea prețurilor produselor, rezultând o rată de acceptare a ofertei de 80%.
Implementarea unui nou proces de licitare, utilizând Excel pentru a formula sumele licitate mai precis. Urmărirea costurilor individuale ale locurilor de muncă și furnizarea de feedback cu privire la eficiența echipelor în ceea ce privește deșeurile materiale și orele de muncă.

Departamentul de salvare a României, 19XX – 20XX
Manager (20XX – 20XX)

Data Network Manager – Gestionarea unei rețele de date de comandă și control, pentru a genera reprezentarea video a zonei geografice din jurul navei. Echipa a fost compusă din 38 de persoane din patru departamente.
Ofițer de control al producției – Coordonarea eforturilor a 135 de angajați. Crearea a 520 de locuri de muncă în valoare totală de peste 4 milioane de dolari în timpul unei perioade de 13 luni.
Assistant Command Duty Officer – Regia zilnică de rutină, folosind o secție de serviciu de 600 de angajați din 12 departamente diferite.

 

Instructor pilot (19XX – 20XX)

Curs de zbor și pregătire academică coordonată și supravegheată pentru programul de pregătire a zborurilor din Statele Unite, care a cuprins peste 200 de instructori și 600 de studenți în cinci unități.
Coordonarea și supravegherea a patru comandanți de zbor pentru a mă asigura că ratele de finalizare ale pilotului au îndeplinit obiectivele trimestriale și anuale.
Gestionarea și programarea a 11 piloți instructori și 38 de studenți de zbor pentru a finaliza pregătirea de zbor primară și intermediară.

 

EDUCAȚIE ȘI ANTRENAMENT

MBA în Finanțe, Universitatea Auburn
Licențiat în Economie de Afaceri, Universitatea Ovidius, Constanța
Aviator – Formare avansată de zbor, Forțele Aeriene Române
Curs de echipă de proiect integrat – Colegiul de Management al Proiectelor, Forțele Aeriene Române

Cursuri selective în construcția de clădiri, managementul construcțiilor și estimarea costurilor

PREMII

Medalia Marinei (clasa a II-a)
Medalie de serviciu umanitar
Medalia pentru implicarea în războiul global împotriva terorismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*