Următorul este un exemplu de CV pentru poziția de Director Executiv, ce scoate în evidență expertiza și profilul unui candidat.

Exemplu de rezumat pentru poziția de Director Executiv

Marian Georgescu
Bulevardul Unirii 45, București, sector 1
0777235061
m.georgescu@gmail.com

Aprovizionare. Producție & Inginerie. Planificare strategică. Re-design de proces. Reducerea costurilor. Benchmarking & Raportare. Îmbunătățirea operațiunilor.

Supply Chain, Operations and Consulting Executive cu o experiență de peste 20 de ani.

Poziții și angajamente de consultanță într-o varietate de industrii, inclusiv Bunuri de consum, Auto, Industria aerospațială, Energie, Metalurgie, Guvern & Administrație, Retail & General Manufacturing. Portofoliu diversificat, cuprinzător, detaliat asupra proceselor de aprovizionare, producție, logistică, planificare strategică și marketing.


EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

Compania federală de asigurare a depozitelor (FDIC)
20XX – Prezent
Director adjunct al Proiectului, Proiect de analiză a supervizării de recepție (consultant)

Conducerea echipei pentru analiză a peste jumătate de miliard de dolari de la începuturile activelor ($ 0,58 T) de la peste 200 de bănci.

Director adjunct de proiect pentru o echipă de până la 33 de profesioniști în domeniul financiar-contabil și în cel al raportării.

Vânzarea în comun a unor proiecte de consultanță pentru mai multe domenii funcționale ale clienților, în valoare 11 milioane de dolari.

Expert primar privind realizarea unor tranzacții structurate pentru organizarea de supraveghere, în valoare de 5 milioane de dolari.


IBC Corporation
20XX – 20XX
Senior Managing Consultant, Strategii de aprovizionare

Consultanță cu privire la problemele CSM/operaționale pentru cele mai importante companii de consum și pentru companii de retail.

Focus pe Supply Chain, inclusiv Procurement/Sourcing, S & OP, logistică/transport, inventar.

Identificarea nevoilor de informații business/raportare în Europa de Vest, la cea mai mare companie de bere din lume.
Conducerea misiunii de analiză a cerințelor de bord pentru o companie de produse de larg consum.
Dezvoltarea cadrului de nivel superior pentru aprovizionarea globală a unuia din cele mai mari branduri de retail din lume.
Conducerea procesului de dezvoltare a strategiei tehnologice pentru fabricarea produselor alimentare pentru un brand în valoare de de 70 de miliarde de dolari.
Dezvoltarea beneficiilor lanțului de aprovizionare și a detaliilor de execuție ale acestuia pentru una din cele mai mari companii producătoare de oțel din lume, completată de un angajament important de tip SAP pentru a sprijini consolidarea a peste 100 de achiziții.

PepsiCo, divizia Frito-Lay
20XX – 20XX
Manager de secție, Producție/Operațiune; R & D TPC (Pilot & Testare)

Conducerea unei echipe de aproximativ 50 de salariați asociați, inclusiv cinci Manageri, pentru o tură în trei schimburi, cu șase zone de producție: Chipsuri din cartofi, Porumb, Extrudare, Produse Coapte, Covrigei și Packaging, precum și a patru din funcțiile de suport: calitate, laborator și analiză, siguranță și igienizare/siguranță alimentară.

Sprijinirea testelor pe produse noi, a pieței de testare, a producției la scară intermediară și a dezvoltării de echipamente.
Îmbunătățirea Serviciului Clienți cu 8% față de anul precedent, măsurat în sute de teste.
Reducerea timpului de producție, per total, cu 20% și atingerea agresivă a acestui obiectiv.

Proiecte de consultanță
20XX – Prezent

Consultanță pentru mai mult de 10 companii din diverse domenii, printre care: Managementul schimbării, Proprietate intelectuală, Planificare strategică, Retail, Scoring Credit, M & A, Produse promoționale și Telecom.
Proiectarea unor noi procese de dezvoltare a produselor pentru un cunoscut client din domeniul asigurărilor.

Restructurarea operațiunilor la o companie de producție din Pune, India, pentru un important conglomerat mondial.
Elaborarea strategiei de aprovizionare pentru o companie națională majoră în domeniul energiei, în valoare de 1,2 miliarde de dolari. Economiile obținute în cadrul proiectului se estimează că vor depăși 30 de milioane de dolari anual.
Încheierea procesului de lucru pentru o firmă locală LBO care a fuzionat cu o mare companie națională. Conducerea analizei poziției A/R și estimarea fluxului de numerar.

Arthur D. Little, Inc.
20XX – 20XX
Management Consulting: Operațiuni, CSM, Inginerie/PLM & Strategie

Conducerea sau participarea la peste 25 de colaborări în reproiectarea proceselor de afaceri, productivitate, cercetare și dezvoltare/dezvoltarea de produse și planificarea strategică în Statele Unite, America Latină, Asia și Europa.

Conducerea managementului strategic al tehnologiei (R & D) pentru un contract de 5 miliarde de dolari cu un  producător de ulei coreean. Dezvoltarea strategiei pentru patru divizii, reproiectarea proceselor tehnologice și identificarea activităților necesare pentru un nou centru de cercetare și dezvoltare din Coreea de Sud.
Asistarea unui mare producător de oțel la închiderea funcției de achiziție la fabrica sa și redeschiderea ei la sediul central, precum și la reducerea imediată a costurilor. Economiile estimate se ridică la 15 milioane de dolari/an, ca urmare a îmbunătățirilor realizate. În urma acestui succes, partenerul a fost invitat să restructureze și secția de Maintenance.
Conducerea procesului de redefinire a Procesului de Comandă de Schimbare Tehnică pentru unul dintre cei mai mari furnizori de componente auto din lume. Procesul nou permite o procesare mai rapidă a schimbărilor, mai puține resurse tehnice și financiare cheltuite pentru transformările și soluțiile de inginerie superioare.
Elaborarea unui plan de fezabilitate, evaluare și lansare pentru o nouă unitate de producție în Zona Liberă a Amazonului. Abordare dublă utilizată pentru evaluarea cerințelor operaționale de economie și de proiectare.

EDUCAȚIE

Universitatea București
Master în Administrarea Afacerilor

Universitatea București
Master în Știința și Ingineria de fabricație

Universitatea București
Licențiat în Inginerie industrială

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Limbi străine: Engleză (fluent), franceză (de bază)
Dezvoltarea indicelui economic citat pe plan internațional
Citat în peste 100 de ziare și reviste, inclusiv Wall Street Journal, Crain’s și Money

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*