Următorul este un exemplu de CV pentru o poziție de Director de Operațiuni.CV Director de Operațiuni

Daniel Oltean

Strada Trandafirilor 63, București, sector 2

0720394673
daniel.oltean@email.com

Manager de operațiuni dinamic, orientat spre detalii, cu o experiență de cinci ani în dezvoltarea și menținerea tuturor serviciilor non-instructive pentru o școală medie de 500 de studenți.

Dezvolt și gestionez cu succes bugetele anuale școlare, administrez și îmbunătățesc sistemele de date esențiale și mențin eficiența în toate operațiunile de zi cu zi. Am cunoștințe în managementul premiului și abilități de comunicare.

Experiență

Director de Operațiuni, Școala ABC, iulie 20XX – prezent

Dezvoltarea și gestionarea bugetului școlii, gestionarea cu succes a tuturor proceselor de achiziție și păstrarea înregistrărilor corecte ale tranzacțiilor financiare.
Menținerea tuturor sistemelor de date școlare, urmărind toate înregistrările angajaților și studenților, programele școlare și stocurile de bunuri și materiale.
Menținerea comunicării directe cu echipa de conducere a școlii (inclusiv directorul școlii și decanii), personalul din domeniul tehnologiei informației și toate echipele de întreținere, construcție și planificare.
Sprijinirea directă a coordonatorului de birou și a celor doi stagiari de servicii pentru studenți.

Director de Tutori, Școala ABC, 20 mai 20XY- 20 iunie 20XX

Recrutarea, intervievarea, angajarea și conducerea a 25 de tutori anual pentru programul de after-school. Gestionarea bugetului și plăților distribuite tuturor tutorilor.
Urmărirea progresului studenților prin utilizarea sistemului de date școlare și comunicarea regulată cu echipa de conducere a școlii cu privire la progresul studenților.
Coordonarea și predarea seminarelor săptămânale cu privire la strategiile de îndrumare pentru tutori.

Educație

Masterand in Administrarea Afacerilor (MBA), Operațiuni și Management Tehnologic, Blue University, 20 iulie 20XY
GPA 3,89

Absolvent al Facultății de Informatică, Politehnica București, 20 iulie 20YY
Magna cum laude

Aptitudini

Experiență cu SIS, Oracle-Based FMPS (Sistemul de Management Financiar de Achiziții) și experiență în Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint)
Fluent în limba spaniolă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*